qpciuszek Opublikowano 13 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 Witam serdecznie -jestem tu pierwszy raz , mam nadzieję że i mnie ktoś dobrze poradzi:)Miałam wypadek w którym sprawca najechał czołowo na mój pojaz, jechałam do pracy w której nie miałam podpisanej jeszcze umowy- pach pech. W efekcie pracę straciłam z powodu długiego zwolnienia lekarskiego. W tym wypadku odniosłam klasyczne obicia całego ciała, wstrząśnienie mózgu, ale mój kregosłup ucierpiał. Zwichnięcie kregów szyjnych i oddzielenie fragmentu kostnego 5 kręgu. Leczyłam się neurologicznie- drętwiały mi palce rąk, bolała głowa nie mówiąc o szyi.Nadal sie rehabilityję- a wszyskie rachunki zbieram. Pytanie brzmi: Jak wysokiego zadośuczynienia mogę sie spodziewać od ubezpieczyciela z OC sprawcy? Jaki procen uszczerbku na zdrowiu zostanie mi przyznany? Proszę o pomoc jestem w tej dziedzinie zielona:) Pzdr.serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blog Opublikowano 14 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2007 witam,niestety mało kto wypowie Ci się w temacie wysokości odszkodowania, trzeba przypadek poznać i dokumentację szkody, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi