astrag Opublikowano 31 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 witammam sam astrę g 2,0 dtl ona jest w kredycie i 27 03 2010 r mialem kolizję nie z mojej winy rzeczoznawca po oględzinach sam stwierdzil szkode calkowitą sam ubezpieczony jest na 15000 pln a kredytu zostalo do splacenia 10500 i teraz bank zabierze sobie pieniądze z ubezpieczenia ja zostanę prawie bez pieniędzy i bez samochodui tu mam pytanie ? Czy jeżeli wyplacą mi jakieś pieniądze z oc sprawcy to czy ja mogę jeszcze to zglosić u siebie i pobrać pieniądze z ac mojego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysztof1 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Jeśli odszkodowanie zostanie wypłacone z polisy oc to z ac już nic nie dostaniesz.Dołóż pieniądze co Ci zostaną weź kredyt i masz znów taki samochód. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi