johny022CN Opublikowano 22 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 czy koniecznie po wypadku czeka mnie długa kolejka, łażenie po urzędach czy tak jak to mówi reklama można wszystko załatwić za pomocą myszki? nie wiem czy widzieliście - wpiszcie na YouTubie zwrot "co można zrobić za pomocą myszki" jest to ilustracja właśnie jak teraz działa jeden z ubezpieczycieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysztof1 Opublikowano 23 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2010 Zgłosić szkodę zazwyczaj można drogą mailową ale ja polecam list polecony.Jeśli to szkoda ,,osobowa,, musisz dołączyć odpowiednie dokumenty których nie uzyskasz drogą mailową (notatka policyjna,karta informacyjna za szpitala,historia choroby itp) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi