adamek-37 Opublikowano 23 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2010 Witam mam pytanie czy ktoś miał podobną sytuacjie i jak ona sie skończyła.W czwartek byłem na komisji zus, lekarz przyznał mi 15% trwałego uszczrbku na zdrowiu a we wtorek dostałem pismo z ZUS, że zus odwołuje sie od decyzji swojego lekarz , dla mie to paranoja co wy na to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł1661348179 Opublikowano 23 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2010 Czesc Ja miałem .Dostłame stałego uszczerbku na zdrowiu 10% zabrali mi 3 dostałem 7% i szczeze miałem juz dosyc odwoływania sie .Jesli Termin odwołania jeszcze tobie nie minał rownirz sie odwołaj bo nie bedziesz mial mozliwosci sie odwołac jesli zaniza Tobie procent.Bo dostałem Pismo ze prezes Zus stwierdza wydanie wadliwego orzeczenia zus przez orzecznika wiec czepia sie ze za duzo .Ty sie odwołaj jesli chcesz sie poklócic z nimi.Ja nie odwołałem sie bo za pozno sie dowiedziałem ze jesli Prezes sie odwołuje to ze ja tez moge wiec starciłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamek-37 Opublikowano 24 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 Dzięki za podpowiedz i jaak mozesz to napisz mi kiedy sie odwołac teraz odrazu czy czekac bedzie jeszcze jakas komisja czy załatwią juz to bezemnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł1661348179 Opublikowano 25 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 adamek-37 wrote: Dzięki za podpowiedz i jaak mozesz to napisz mi kiedy sie odwołac teraz odrazu czy czekac bedzie jeszcze jakas komisja czy załatwią juz to bezemnie? Teraz poniewaz póżniej już nie bedziesz mógł sie odwołac Oni tak specjalnie robia aby odjac procenty .Wiec musisz napisac podanei i sie odwolac wymysl cos. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi