maala17 Opublikowano 15 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2007 witam,mam 17 lat. ok 2 miesiace temu skrecilam noge.. mialam 2 tyg gips,2 tyg rehabilitacje... chce ubiegac sie o odszkodowanie.ale jakie dokumenty powinnam miec?zdjecia,ksiazeczce zdrowia(mam tam zaswiadczenie o rehabilitacji) i czy cos jeszcze ?? czy potrzebuje jakies zaswiadczenie od lekarza? czy wystarczy to co powyzej napisalam... bardzo prosze o opdowiedz.z gory dziekuje i pozdrawiam !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
postrzelony Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 hej,zbierz całą dokumentację medyczną, zdjęcia raczej nie będą konieczne, ale opisy owszem , przydadzą się . zaświadczenia też się przydadzą , zobacz jaki jest numer polisy i jakie TU i zgłoś pismo o o dszkodowanie, napisz jak doszło do wypadku, co Ci się stało , powinni uznać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maala17 Opublikowano 20 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 no wlasnie.. wzielam juz pismo tzn ten formularz caly o odszkod. i tylko musze po zaswiadczeie isc jaa.. jak by sie moglo bez tego obyc.. ale dziekuje Tobie za odp pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 Napisz później po całej sprawie ile dostałaś kasy za to .... I ile na nią czekałaś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blog Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 2 tygodnie rehabilitacji to sporo, jakie metody stosowali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maala17 Opublikowano 9 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 Nadal czekam na komisje.W sekretariacie powiedzieli ze przekaza kiedy ma sie odbyc taka owa komisja bo to u nas w liceum jest. ! Kurcze juz ponad 2 miesiace minely i nic.. i czekam caly czas..myslicie ze ok ile mozna dostac ?moja noga w kstce tj prawa juz kilka razy sie mi skrecila,i jest taka jakby "rozgruchotana" nie pomogla rehabilitacja.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
imported_michal Opublikowano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 mała, pogoń ich ! toż sprawy nie mogą się tyle ciągnąć, napisz jakieś pismo, bo telefony nigdy nie skutkują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dbensz Opublikowano 18 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 i co mała17 wiesz coś już co z twoim odszkodowaniem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kimet Opublikowano 5 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 Mam złamany nos i wybitego przedniego zeba jakie odszkodowanie moge za niego dostac. Bylem w szpitalu zrobili mi przeswietlenie głowy i nosa. Wydali mi karte rozpoznania gdzie mam sie z tym udac zeby je dostac. czy potzrebe są jeszcze jakies dokumety ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbub Opublikowano 18 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 Na wycieczce organizowanej przez biuro turystyczne w Egipcie złamałam rękę w holu hotelu. Pobyt w szpitalu. Czy odszkodowanie mi się należy i od kogo? Proszę o poradę, jakie dokumenty i gdzie składać?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riaa Opublikowano 8 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2008 Jeśli wypadek miał miejsce w hotelu powinnaś swoje roszczenie składać do ubezpieczalni tego właśnie hotelu. Zasadniczą kwestią jest udowodnienie, że wypadek nie nastąpił z winy poszkodowanego, dlatego powinnaś dostarczyć notatkę z wypadku. W podobnych sprawach bardzo pomocne okazują się również relacje świadków. Dodatkowo zgłaszając szkodę do ubezpieczalni musisz dostarczyć dokumentację lekarką oraz wszelkie możliwe dokumenty związane z poniesionym szkodami. Pamiętaj, że sprawy przedawniają się po trzech latach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi