Witam, jestem nowym użytkownikiem tego forum. Więc jakbym nie tu zapytał, bądź coś innego, prrzepraszam. a więc :
Mam pytanie co odszkodowania za "połmanie ręki".
Ile się moge spodziewać odszkodowania za :
3x złamanie z przemieszczeniem, obydwie kości przedramienia lewego, (czyli od łokcia do dłoni)
1x pęknięcie kość przedramienia lewego., (blisko nadgarstka)
- zanik nerwu łokciowego (niemogłem ruszać najmniejszym palcem i tym koło niego, przez okres 4 tygodni, dopóki sam nie wyćwiczyłem(bo chirurg nic w tym kierunku nie robił),
- zanik czucia lewej części dłoni razem z najmniejszym palcem. (błąd podczas zakładania gipsu)
- Jeśli to ma znaczenie leżałem w szpitalu przez okres 3 dni, i składano mi rękę nie wiem czy pod znieczuleniem czy pod narkozą. wiem, że dostałem 4 igły w żyłę i usnąłem
a i jeszcze byłem zapisany na zabieg w Łodzi, zeby zrobili cos z tym , nerwem łokciowym, ale na szczęście, też udało mi się jakoś pobudzić ten nerw i już moge bardzo ładnie paluszkami ruszać.
Gips Nosiłem 2miesiące, i do tego potem 1 miesiąc Ortezę. Wszystko oglnie trwa od 15 Lutego do dnia dzisiejszego.
A i dodam, iż stało się to podczas przerwy w szkole.
Czy mogli byście mi napisać ile około odszkodowania mogę się spodziewać, za takie coś. ?
Bo teraz w ten poniedziałek jadę prawdopodobnie na zakończenie leczenia.
Z góry bardzo dziękuję 😉.