chrobo21 Opublikowano 29 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 witam mam pytanie 2marca naprawiałem auto i pasek klinowy wciągną mi lewą reke złamal palca wskazującego(paliczek )i środkowy palec był szyty 8 szwów jestem na zwolnieniu lekarskim do 9kwietnia palec sie zrósł ale nie mogę ich zginac kazano mi je rehabilitowac lecz terminy do ortopedy u mnie są dopiero na maja ,Jestem zapisany na prywatne rehabilitacje co najmnie10wizyt dziś sie dowiedziałem w palcu złamanym nie mam od wewnątrz czucia potrzebuje podpowiedzi czy przy naprawie auta należy sie odszkodowanie pracuje w dużej firmie fizycznie jestem ubezpieczony tylko to co w ZUS CZY są jakies szanse, tą naprawe wykonywałem w domu u siebie, jeszcze nigdzie nie zgłaszałem.POMÓŻCIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fabianopulos Opublikowano 29 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 brak podstaw do odszkodowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chrobo21 Opublikowano 30 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2010 to zZUS nic sie nie nalezy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chrobo21 Opublikowano 30 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2010 a może inaczej rozegrac ten wypadek zNW i cos dostac tylko co wymyślec z połamanym palcem skoro nigdzie jeszcze nie zgłaszałem.podpowiedzcie coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzejgryczka Opublikowano 31 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 chrobo21 wrote: to zZUS nic sie nie nalezy ZUS wypłaca jednorazowe odszkodowania za wypadki przy pracy. Co do ubezpieczenia NNW to sprawdź w owu za co przewidziana jest wypłata świadczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi