karolcia26 Opublikowano 31 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 Witam. Dziś podczas pracy w terenie spadłam ze schodów... dobrze że trzymała się poręczy więc zatrzymałam się po dwóch schodkach, po tym zdarzeniu strasznie boli mnie prawa stopa mam ranę (porządne otarcie) nad dużym paluchem, nie mogę podnieść go do góry i ledwo chodzę tak mnie boli, na lewej łydce jest dość duży krwiak aż się zrobiło zgrubienie. Mam ubezpieczenie grupowe pracowników PZU. Czy mogę się starać o odszkodowanie?? Bo nie wiem czy coś działać z tym. Proszę o poradę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ewania Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Działać. Zacząć od zgłoszenia wypadku pracodawcy. Poczytaj inne posty - znajdziesz odpowiedź "co i jak". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi