honda611 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Witam wszystkich zainteresowanych ma historiąOtóż jakieś 6 mieś temu potrącił mnie samochód, nie ma sprawcy!! Mam uszkodzona miednice złamana nogę i ręke która najbardziej sprawia mi kłopot. Straciłem przez to dochód otrzymuje tylko kilka funtów tygodniowo ale nie od pracodawcy ponieważ jest to prywaciarz, ale mniejsza o to chodzi mi czy jest jakiś sposób aby odzyskac odszkodowanie w szybszym terminie? W tej chili ciagnie sie to i ciagnie niby firma która sie tym zajmuje jest polska i czeka na jakis tam raport z policji który przekaże do ubezpieczalni czy gdzieś tam, ale to juz trwa dosć długo.Moje pytanie brzmi- czy ktos z was miał podobna lub zna kogoś z podobna sytuacje i udało mu sie to załatwić sprawniej, zna jakąś rzetelną firme. Wiem ze tez przysługuje mi renta przynajmniej czasowa ale nie wiem czy w tym tempie działania dożyje tego wszystkiego. Zalezy mi na czasie dlatego ze jak by nie było mam juz 53 lata w Polsce jest rodzina która została bez pieniędzy i ja również. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eleve Opublikowano 29 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 Witam! Niestety nic szybciej zalatwic sie nie da bo to nie od prawnika ale w wiekszym stopni zalezne jest od drugiej strony! Tak wiec radze uzbroic sie w cierpliwosc! Pamietaj, ze wszyscy prawnicy w Anglii dzialaja na podstawie tych samych przepisow! Jak w takim razie ktos inny moze ci coskolwiek szybciej zalatwic?! Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi