wioletta Opublikowano 16 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2007 WITAM.MAM PYTANIE .JEŻELI SPRAWCĄ WYPADKU BYŁ PIJANY KIEROWCA CZY ODSZKODOWANIE JEST MNIEJSZE, SŁYSZAŁAM ŻE TOWARZYSTWA UBEZPIECZENIOWE NIE BIORĄ ODPOWIEDZIALNOŚCI ZA PIJAKÓW I POTEM ŚCIĄGAJĄ Z NICH PIENIĄDZE.PROSZĘ JEŻELI KTOŚ WIE NIECH MI NAPISZE.DZIĘKI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
imported_michal Opublikowano 17 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 witam,odszkodowanie nie będzie mniejsze, więc nic nie tracisz,ale niestety pijany sprawca doczeka się regresu z TU:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wioletta Opublikowano 18 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2007 dzięki za odpowiedz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
postrzelony Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 michal ma rację, dostaniesz pełne odszkodowanie, a regres dla sprawcy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek1661348172 Opublikowano 1 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 Odszkodowanie ulega zmniejszeniu - jeśli sprawcą wypadku był kierowca, z którym TY jechałaś samochodem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi