honda611 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Witam prosze polecić mi jakąś firme która zajmuje sie odszkodowaniamiPrzebywam w Anglii i uległem wypadkowi, potrącił mnie samochód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eleve Opublikowano 29 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 Witam! Jest bardzo wiele firm, ktore prowadza sprawy na terenie Anglii! Mysle ze zla rzecza jest podawanie konkretnej nazwy! Radze natomiast aby zwrocic uwage na fakt czy twoja sprawa bedzie prowadzona przez Polaka zatrudnionego w kancelarii, osoby te pracuja zazwyczaj na stanowisku Paralegal czy tez osoba pracujaca w kancelarii jest tylko tlumaczem!!! Radze wybrac te pierwsza opcje, gdyz dzwoniac w trakcie sprawy uslyszymy informacje, iz Pani musi sie zapytac Solicitora co w sprawie gdyz jest tylko tlumaczem i sama nie ma pojecia! Bardzo ostrzegam przed takimi sytuacjami! Na poczatku radze sie zawsze zapytac kto bedzie prowadzil cala sprawe! Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ksemiks Opublikowano 3 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 Proponuję przekazać swoją sprawę Panu Grzegorzowi Borowczyk z FCS Accident. Tak jak Pan powyżej napisał współpraca z zagranicznymi firmami to straszna udręka. P.S W moim przypadku fcs zajmowało się wypadkiem samochodowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszek1960 Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Honda - jest wiele firm oferujących pomoc w odszkodowaniu. Najczęściej musisz kierować się swoim własnym przeczuciem i nie daj się nigdy zwieść na miłe i zobowiązujące przez kancelarie słowa. Mieszkałem w Anglii 20 lat (że tak powiem na stare lata powróciłem do ojczyzny) i oczy moje trochę widziały. Nie podejmuj decyzji pochopnie, nawet jeśli tutaj są polecane jakieś firmy w większości przypadków (nie chcę generalizować) są to zwykłe reklamy. Ja straciłem w pracy niemalże 3 palce, a firmy traktowali mnie jako jedynie potencjalną maszynkę do zarobienia pieniędzy. Jeżeli szukasz fachowej pomocy oraz człowieczeństwa w oferowanych usługach polecam kontakt poprzez stronę wypadekwanglii.pl reklamują się teraz, że odpowiedź dostaniesz w przeciągu 20 godzin, więc długo nie musisz czekać. Ja osobiście czekałem na dwa dni, ale moja sprawa była skomplikowana, więc może potrzebowali więcej czasu. Pozdrawiam i mam nadzieję, że ze zdrowiem nie jest najgorzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agata26 Opublikowano 11 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 Ja znalazlam firme, gdzie pracuja same Panie. Super obsluga. Nie bylo sprawy, ktorej nie pomogly by mi rozwiazac. Porady byly darmowe, wiec uznalam, ze zglosze u nich wypadek. Wszystko jest od samego poczatku jasne( i oplaty i dokumenty). Jesli ktos potrzebuje takiego kontaktu, to czekam na wiadomosci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi