Jump to content
Forum Odszkodowania

Zadoscuczynienie z oc sprawcy kolizji.

Recommended Posts

Witam.

Dwa miesiace temu mialem wypadek samochodowy. Nie wzywalismy policji ani karetki, jednak kioka godzin po wypadku zaczely sie problemy.

Bole glowy , wysokie cisnienie , szybki rytm bicia serca. W konsekwencji tego po 3 dniach trafilem do szpitala gdzie po kilku badaniach okazalo sie ze mam obita glowe i problemy z miesniami kregoslupa szyjnego. Nie bylo zadnych zlaman czy pekniec.

Po 2 dniach zostalem zwolniony do domu i zalecono mi leczenie w poradni chirurgicznej. Po okolo 2 tygodniach leczenie chirurgiczne zostalo zakonczone, jednak skierowano mnie do neurologa , ktory stwierdzil problemy z dokrwieniem mozgu spowodowane spieciem miesni kedoslupa szujnego ( nie wiem czu dobrze to okreclilem) .

Problem w tym ze nie wiem czy z takimi dolegliwosciami moge ubiegac sie o odszkodowanie czy zadoscuczynienie.

Czy warto za 100-300 zl tracic czas na bieganie i rozmowy z ubezpieczycielem.

Mam zle doswiadczenie odnosnie samego odszkodowania za samochod , poniewaz po 40paru dniach walczenia ze szkodowcami wyplacono mi polowe tego co za niego zaplacilem , a auto nie nadaje sie do naprawy.

Napisalem juz odwolanie , ale nie wiem jak napisac prozbe o zadoscuczynienie.

Bede wdzieczny za pomoc .

Pozdrawiam

Ubezpieczyciel zawsze robi wszystko żeby ograniczyć odszkodowanie,dlatego m.in są takie kłopoty z wyceną kosztów naprawy pojazdu. Ty masz szanse na zadośćuczynienie, zwiększasz szanse jeśli działasz za pośrednictwem kancelarii, napisz na priv, pewnie się dogadamy.

witam.

No wlasnie pisala mi tez kancelaria Meditor.

Tez twierdza ze mam szanse na odszkodowanie , tylko sam to faktycznie nie sadze zebym byl w stanie z nimi powalczyc.

Wiec podaj mi jak na ten priv napisac bo nie mam pojecia ;-)

andziaook wrote:
witam
pracuję w firmie Europejskie Centrum Odszkodowań, rozumiem że masz dane sprawcy łącznie z numerem polisy.
Jeżeli tak to faktycznie możesz ubiegac się o odszkodowanie z OC sprawcy. Najlepiej oddaj sprawę mojej firmie lub innej kancelarii specjalizującej się w tego typu sprawach, gdyż to doświadczenie sprawia,że wiemy jak skutecznie występowac o tego typu odszkodowania.
Jeżeli masz jakiekolwiek pytania to proszę o kontakt,
pozdrawiam
Witam.
Mam wszystkie dane poniewaz zostalo juz mi wyplacone odszkodowanie za uszkodzenia na samochodzie, zglosilem tez
szkode osobowa teraz czekam na dokumenty.
Jesli mozesz napisac mi cos wiecej na temat waszej dzialalnosci.
Jakie prowizje , jak to dziala ,itp
Pozdrawiam

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...