deathcore Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Witam!Jakiś czas temu miałam wypadek w pracy i firma MK FINANSE Monia Korneć (Siedlce) proponuje mi współpracę w walce o odszkodowanie. Czy ktoś zna tę firmę? Czy ktoś miał z nią do czynienia? Proszę o szybkie odpowiedzi i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prawnik4 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Proszę opisać swój wypadek, może uda się pomóc na forum. Ewentualnie proszę o kontakt z naszą firmą, przedstawimy swoją ofertę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Daj sobie lepiej spokuj z tą firmą MK. Wyłapuje ludzi i przekazuje do kancelari niewiadomego pochodzenia. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
behapowka Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Centrum Polska wrote: Daj sobie lepiej spokuj z tą firmą MK. Wyłapuje ludzi i przekazuje do kancelari niewiadomego pochodzenia. Pozdrawiam Podobnie jak wiele innych podobnych firm, których namnożyło się jak grzybów po deszczu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkoda Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Mało znana firma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrykN Opublikowano 24 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Niestety nie znam, szukam podobnej firmy, ale jak na razie nie wiem co mam wybrac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulina.s Opublikowano 29 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 patrykN wrote: Niestety nie znam, szukam podobnej firmy, ale jak na razie nie wiem co mam wybrac Ja mogę się wypowiedzieć w tym temacie, bo jakiś czas temu korzystałam z usług właśnie tej firmy . W moim przypadku MK-Finanse pomogło mi w uzyskaniu większego odszkodowania (ubezpieczyciel wycenił moją szkodę na dwa tysiące złotych, a dzięki zaangażowaniu MK-Finanse ostatecznie dostałam ponad 7 tysięcy). Gdybyś miała jakieś pytania dotyczące przebiegu naszej współpracy to proszę pisać na PW - chętnie odpowiem na wszystkie pytania. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi