furry1 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Witam otoz na lekcji w-fu gralismy w kosza chcialem zabrac koledze pilke, kiedy on biegl ja niechcacy nadepnalem na jego noge (buta) kiedy go podniosl stalo sie skrecilem sobie kostke wszyscy widzieli ze mnie cos boli pod koniec lekcji nauczyciel powiedzial zebym poszedl do pielegniarki u niej zobaczylem ze okolice kostki mam bardzo spuchniete przylozyla mi lod zrobila oklad i stwierdzila skrecenie kostki powiedziala zebym poszedl do chirurga i poszedlem on mi zrobil zdjecie i zlamania nie wykazalo zalecil mi robic oklady i kupic opaske elastyczna na 10dni. Chce sie ubiegac o odszkodowanie - jestem ubezpieczony w szkole z tego co pamietam byly 3 stawki ja zaplacilem ta srednia czyli 40-50zl i teraz jakie pismo moze jakis wzor? Mam napisac i co zrobic zeby jak najwiecej dostac? I teraz zeby sie dowiedziec co za ubezpieczyciel itp bede szedl do wychowawczyni w najblizszych dniach. Pol roku temu mialem to samo tyle ze na schodach ale wtedy nie wiem czemu nie staralem sie o ubezpieczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fabianopulos Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 składka 50 złotych to suma ubezpieczenia pewnie około 10 000 zł za każdy procent otrzymasz 100 zł.myślę że dostaniesz max.200 złwuefista powinien sporządzić raport z tego zdarzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pewu Opublikowano 27 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 Ja tez na wf-ie skreciłem kostkę okazało się że Mam silne skręcenie kostki z przemieszczeniem . Płaciłem w szkole składke na ubezpieczenie 51 zł lub 52 zł Ile moge dostać odszkodowania ? . Na nastepny dzien kolega mi powiedzial ze wf-ista pisał raport z tego zdarzenia :d. Gips będę nosił przez około 20 dni . Ile moge dostać (około ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi