papa Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Doznałem wypadku, w wyniku którego złamałem kość udową z przemieszczeniem odłamów. Wykonano zabieg operacyjny, wstawiono mi pręt śródszpikowy ryglowany. Po 10 miesiącach nadal kuleje. Noga w kostce i w kolanie nie zgina sie w 40%. Ile procent uszczerbku na zdrowiu mi przysługuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aquarius Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Czemu ludzie z całym szacunkiem pytają się tylko o procenty uszczerbku na zdrowiu. Zadośćuczynienie za krzywdę jest kwestią zależną od wielu czynników i generalnie podlega szerokiej ocenie pod względem zarówno faktycznym jak i prawnym w Sądach.Jeden otrzyma 20.000zł drugi 24.000zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonowka Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Chciałam zapytać czy ktoś wie w jakim czasie należy złożyć dokumenty do ZUS-u w związku z odszkodowaniem. Dziecko miało złamaną rączke- dwie kośći przedramienia z przemieszczeniem. Czy liczy się czas od wyjścia ze szpitala czy od zdjęcia gipsu.Z góry dziękuje za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papa Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Pytek dziękuję za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi