poszkodowana188 Opublikowano 31 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 Witam , mam pytanie czy mial ktos stycznosc z stowarzyszeniem "Europejskie stowarzyszenie pomocy poszkodowanym " ?Czy jest godna abym podjela z nimi prace ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkoda Opublikowano 31 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 1) Ja praktycznie znam tylko ze strony internetowej, można znaleźć ich stornę w sieci. Nie wiem czy Pani chce z nimi współpracować jako osoba chcąca pomagać poszkodowanym w wypadkach czy szuka Pani u nich pomocy. Są to bardzo istotne różnice. Ze swej strony czytając ich opis działalności mam odczucie, że również likwidują szkody, a jedynie nie mówią o tym wprost. Jeśli chodzi o powierzenie spraw odszkodowawczych to zawsze lepiej powierzyć znanym spółkom o zasięgu ogólnopolskim. Mają największą wiedzę, umiejętności i doświadczenie. Jeśli zaś chodzi o współpracę z nimi to zawsze warto z nimi wcześniej porozmawiać, przynajmniej przez maila, telefon i poznać głębiej cel, ideę działalności. Trzeba też dokładnie wiedzieć na jakich zasadach opiera się praca etc.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi