wojtek191919 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Witam wszystkichMam pytanie miałem wypadek wjechałem w zaparkowaną ciężarówkę Mercedesa 1722 na ulicy na której jest ograniczenie do 3.5 tony a ciężarówka ma więcej czy roszczenie o wypłatę odszkodowania jest dozwolona.Ponieważ wydaje mi się nie powinno jej tam być właściciel mieszka przy jej ulicy (parkuje pod domem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bochenek Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 to, ze ciezarowki ewentualnie nie powinno tam byc, to tylko sprawa pewnie jakiegos mandatu dla wlasciciela, jesli ktos sie tym zajmie:) A to, ze wjechales w zaparkowaną, nieruchomą ciężarówkę jest oczywiste, ze odszkodowanie z Twojej polisy się należy.Właścicielowi pojazdu, który uszkodziłeś należy się pełny zwrot za naprawę pojazdu, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek191919 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 oki dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi