lucyfer23 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Witam. Jestem zarejstrowany w urzedzie pracy jako osoba bezrobotna , pech chciał miałem wypadek w domu i wyladowałem w szpitalu gdzie miałem operację na oko .W szpitalu łacznie byłem 6 dni .i pytanie moje brzmi czy w takim wypadku nalezy mi sie jakiekolwiek odszkodowanie i czy w ogóle mam na to szanse ? z góry dziekuje i pozdrawiam !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzejgryczka Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Jeśli posiada Pan ubezpieczenie NNW to tak, z innych źródeł brak przesłanek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucyfer23 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 aa mógł by Pan jaśniej ? nie bardzo wiem jakie to jest ubezpieczenie nnw .z góry dziekuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzejgryczka Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 NNW - następstw nieszczęśliwych wypadków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucyfer23 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 czyli mi sie nie należy , ponieważ ja osobiście nie płace żadnych składek ani nic podobnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baja Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 dokładnie tak jak piszesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi