goq Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 Witam serdecznie. Chodzę do szkoły zawodowej i mam praktyki w ZDZ który należy do szkoły. Podczas pracy na praktykach maszyna obcięła mi opuszek palca. Miałem robiony przeszczep skóry na tego palca która była pobierana z przedramienia. W szpitalu spędziłem 5 dni. Chciałem zapytać czy należą mi się 2 odszkodowania tj. z ZUSu i z PZU??? No i mniej więcej jakiej wysokości będą te odszkodowania??? Z góry dzięki za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
postrzelony Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 witam:)a pracujesz? jeżeli tak to złóż papierki do ZUS, ale moim zdaniem to za mały uszczerbek aby cokolwiek uzyskaća z PZU, mniemam że masz ubezpieczenie w szkole? to i owszem, zajrzyj do sekretariatu i się podpytaj, nie powinno być z tym większego problemu.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goq Opublikowano 19 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 Pracuje na zakładzie i tam jestem ubezpieczony w ZUSie i w szkole w PZU. Problem w tym, że w sekretariacie nie bardzo chcą ze mną gadać bo chcą tą sprawę uciszyć, ale ja na to nie pozwolę oczywiście . W szpitalu lekarze mówili, że dostanę duże odszkodowanie i w końcu nie wiem jak to jest. Czy wogóle jest sens starać sie o to odszkodowanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paliczek Opublikowano 23 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 Witam mialem wypadek w pracy i straciłem 1/2 paliczka 5 palca lewej ręki . Czy Jesli chodzi o odszkodowanie to czy ma wpływ na przyznawanie procentowe ilość utraconego palca czy nie ma to znaczenia? . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi