KrzysztofOlejnik Posted April 20, 2010 Share Posted April 20, 2010 w pracy podczas naprawy auta wpadłem do kanału, przy tym złamałem sobie kość kulszowa bylem 6 miesięcy na zwolnieniua w ZUS-ie dano mi 6% odszkodowaniaCzy 6% to wystarczająca ilość czy za mało? P.Sproszę o szybka odpowiedz Link to comment Share on other sites More sharing options...
ava80 Posted April 21, 2010 Share Posted April 21, 2010 zgodnie z tabela norm procentowych:Złamanie miednicy z przerwaniem obręczy biodrowej jedno-lub wielomiejscowe - w zależności od zniekształcenia i upośledzenia chodu:a) w odcinku przednim (kość łonowa, kulszowa) 5-20 % pytanie więc jak poważne było zlamanie, jakies przemieszczenia? skutki na przyszłość? terminowy zrost? chód teraz?widełki znasz Link to comment Share on other sites More sharing options...
KrzysztofOlejnik Posted April 21, 2010 Author Share Posted April 21, 2010 to bylo ulamanie kosci kulszowej bez przemieszczenia zrastalo sie 4 miesiace a teraz czasami pobolewa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now