radon100 Posted April 22, 2010 Share Posted April 22, 2010 Mam pytanko. Czy ktoś dostał odszkodowanie z PZU "Bezpieczny rowerzysta". Jeśli tak, to prosiłbym o napisanie co się stało i ile procent przyznało PZU. Może ktoś się odwoływał od komisji lekarskiej i udało się wywalczyć wyższy procent? Chciałem się ubezpieczyć na ten sezon rowerowy, ale nie mam pewności, czy zakład ubezp. wywiązuję się po szkodzie ze swojej odpowiedzialności. Z góry dzięki za odpowiedź.Radek Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrzejgryczka Posted April 24, 2010 Share Posted April 24, 2010 Przed wykupieniem ubezpieczenia poproś o ogólne warunki ubezpieczenia. Tam będą wszystkie wyliczenia i zasady ustalania uszczerbku na zdrowiu.Z takich ubezpieczeń wypłata nastepuje bardzo szybko. Odwołanie od orzeczenia można zawsze złożyć, pozostaje kwestia argumentów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
radon100 Posted May 10, 2010 Author Share Posted May 10, 2010 Dzięki z odpowiedź!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now