scooti84 Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Witam Dnia 29.03.2010 grając w piłke nożną (rekreacyjnie)na hali złamałem kości podudzia lewego(strzałkowa i piszczelowa)Wiadomo karetka szpital operacjaZespolono mi kości gwoździem Kuntschera nie bylo gipsu chodzenie o kulach 2 miesiaceZe szpitala wypisano mnie 1 kwietnia po 10 dniach mialem sie zglosic do ortopedy co tez uczyniłemOrtopeda skierował mnie na 10 zabiegów MagnetronikDodam jeszcze ze ortopeda powiedział że ten gwóźdż Kuntschera będzie wyjmowany po minimum rokuMoje pytanie brzmi kiedy mogę się ubiegać o odszkodoanie moge isc juz teraz czy dopiero po tych 10 zabiegachI jakie dokumenty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wal Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2010 od kogo i z jakiego tytułu chcesz się domagać odszkodowania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scooti84 Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Pracuje w serwisie samochodowym jako mechanik i tam jestem ubezpieczony w PZU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
araya Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Musisz dokładnie dopytac co obejmuje Twoje ubezpieczenie,bo jesli wypadek stał sie poza pracą to nie jest wcale takie pewne czy Ci zapłacą.O odszkodowanie będziesz mógł sie ubiegac dopiero po zakończeniu leczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi