ewka_hanka Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Witam. Mam problem, ponieważ jestem ro po operacji kregoslupa lędżwiowego, mam przerwaną blaszkę graniczną , do tego ze zdwojona sila wrócily dolegliwosci sprzed operacji. Po operacji nie skierowano mnie ani na rehabilitacje ,ani do sanatorium poniewaz dalej mam przewlekly bol i opadanie stopy, do tego doszly dolegliwosci odcinka szyjnego/min. niestabilnosc/ Lekarz operujący ani prowadzacy neurolog mówili ze ćwiczenia moga mi zaszkodzic , lecz lekarz orzecznik z uporem maniaka wysyla mnie na rehabilitację w ramach prewencji rentowej Zus. Co mam robic w takiej sytuacji, bo wedlug ortopedy i neurologa nadaj e się tylko na operacje / powtorną/ odcinka ledzwiowego i iszyjnego, wiec nie wiem co mam robic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kreta Opublikowano 28 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 ja w takim przypadku polecam odwiedzić dobre centrum rehabilitacji, ja sprawdziłam jedno w gdansku, właściciel nazywa się "Zaglaniczny" i jestem bardzo zadowolona z tego wyboru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ania221069onet.pl Opublikowano 1 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 Witam wszystkich serdecznie. Chciałam Was poinformować o bardzo dobrej” klinice” rehabilitacyjnej w woj. łódzkimJestem bardzo zadowolona z wykonanych zabiegów ,personel rewelacja, pełen profesjonalizm.„Klinika” prywatna, ale godna zainteresowania ,podam stronę dla wszystkich zainteresowanych Brzeziny Sienkiewicza 87tel 468741087 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komin Opublikowano 18 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 Może poszukać dobrego lekarza (neurologa) i poprosić o konsultację w ramach tego co pani już wie. Czasem trzecia opinia pozwala rozwiać wątpliwości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi