irek81 Posted May 6, 2010 Share Posted May 6, 2010 Witam. Chciał bym się was zapytać czy firma Versus z Warszawy dochodząca odszkodowania jest godna zaufania a może ktoś z was miał kontakt i korzystał z ich pomocy? Prosił bym o wasze opinie na jej temat !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
irek81 Posted May 7, 2010 Author Share Posted May 7, 2010 Widzę ze nikt nie ma wyrobionego zdania na temat tej firmy biorę jeszcze jedną pod uwagę firmę adversum z warszawy może na jej temat ktoś ma jakieś zdanie . Prosił bym o wszystkie opinie i uwagi na temat ich działania i skuteczności. A może korzystaliście z innych z którymi było by warto porozmawiać każda wskazówka jest cenna dla mnie!!!Z góry dzięki!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ava80 Posted May 7, 2010 Share Posted May 7, 2010 poczytaj to forum - wyszukiwarka nie gryzie, a znajdziesz odpowiedzi.watek firm wałkowany był wielokrotnie i nikt nie wchodzi po latach by powielać swoje wypowiedzi sprzed 2-3 lat, a im dłuższy okres we wpisach tym chyba lepiej? Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrzejgryczka Posted May 7, 2010 Share Posted May 7, 2010 Właściciel Versusa jest prawnikiem o bardzo dużej wiedzy z zakresu prawa i ubezpieczeń, Pomimo tego że to nasza konkurencja muszę przyznać, że jest wporządku. Co do Adversum to nie wiem jak działają. Poza tym warto posprawdzać inne oferty i poszukać info o innych pełnomocnikach i o sposobach ich działania. Link to comment Share on other sites More sharing options...
irek81 Posted May 7, 2010 Author Share Posted May 7, 2010 Kontaktowałem się już z kilkoma firmami i jak na razie biorę te dwie pod uwagę ale szukam cały czas konkretnych opinii na ich temat. Każda wskazówka jest cenna!!!!Do andrzejgryczka o takie odpowiedzi mi chodzi!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michal_ Posted September 6, 2016 Share Posted September 6, 2016 Jakimś cudem trafiłem na ten temat - dzięki Andrzej Niewielu jest prawników, którzy darzą siebie wzajemnym szacunkiem. Już tyle lat walczymy po jasnej stronie mocy - Ty AnLex, ja Versus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now