ryszardz Opublikowano 30 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2011 Złamałem kość piszczelowa nogi powyzej kostki po wypadku w pracy. Po 7 miesiacach jeszcze nie mam zrostu. Jestem na swiadczeniu rehabilitacyjnym. Po kolejnym przeswietleniu , okazało się , że mam zlamaną również kość strzałkową. Lekarze tego wczesniej nie zauwazyli, a na zdjeciach RTG było to widoczne juz w dniu wypadku. CZy jest mozliwa zmiana w dokumentacji medycznej ? Czy to jest wazne przy ubieganiu sie o odszkodowanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryszardz Opublikowano 30 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2011 Tak. Wypadek nastąpił w pracy. Jest to potwierdzone dokumentacją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryszardz Opublikowano 31 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2011 Niestety na Pani profilu nie ma adresu e-mail. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkoda Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2011 ryszardz wrote:Złamałem kość piszczelowa nogi powyzej kostki po wypadku w pracy. Po 7 miesiacach jeszcze nie mam zrostu. Jestem na swiadczeniu rehabilitacyjnym. Po kolejnym przeswietleniu , okazało się , że mam zlamaną również kość strzałkową. Lekarze tego wczesniej nie zauwazyli, a na zdjeciach RTG było to widoczne juz w dniu wypadku. CZy jest mozliwa zmiana w dokumentacji medycznej ? Czy to jest wazne przy ubieganiu sie o odszkodowanie?1) Tak- nie będzie to stricte zmiana tylko uzupełnienie dokuemtrnacji medycznej o nowe ustalenia faktyczne, leczenia i rehabiltiację;2) Tak- pkt 1. Ma to znacznie na rozmiar szkód i wysokość odszkodowania z ubezpieczenia NNW, wysokość jednorazowego odszkodowania z ZUS za trwały uszczerbek na zdrowiu o ile wyłączną przyczyną wypadku nie będzie Pana wina czy rażące niedbalstwo, wysokość ewentualnego odszkodowania i zadośćuczynienia z policy OC pracodawcy o ile będzie wina czy zaniedbanie pracodawcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi