nina8735 Posted August 2, 2011 Share Posted August 2, 2011 zlamalam reke w pazdzierniku w angli..nie wpisalam sie do ksiegi wypadkow..mam tylko pisma ze szpitala potwierdzjace wypadek..czy w tej sytuacji moge starac sie o odszkodowanie??prosze o opinie Link to comment Share on other sites More sharing options...
szkoda Posted August 3, 2011 Share Posted August 3, 2011 Tak- można likwidować szkodę z wszelkich ubezpieczeń dobrowolnych NNW. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nina8735 Posted August 3, 2011 Author Share Posted August 3, 2011 ale mam tlyko isurance i tylko to ubezpieczenie posiadalam pry zlamaniuu Link to comment Share on other sites More sharing options...
szkoda Posted August 5, 2011 Share Posted August 5, 2011 nina8735 wrote: ale mam tlyko isurance i tylko to ubezpieczenie posiadalam pry zlamaniuu To trzeba likwidować szkodę z tych ubezpieczeń które wówczas się posiadało. Jeśby było to złamanie wynikłe z wypadku komunikacyjnego to wówczas dochodzi roszczenie z polisy OC sprawcy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now