aaleza Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Witam,Miałam kolizję dorgową nie z mojej winy. Firma ubezpieczeniowa orzekła szkodę całkowitą. Wycenili mi pozostałość na 650 zł, jednak nie byłam w stanie sprzedać wraku za taka kwotę (ford Ka 1997). Sprzedałam go na złom za 380 zł, ponieważ nie miałam go gdzie trzymać. Co zrobić,żeby zwrócili mi różnicę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrona4 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Jest taki prosty sposób ... trzeba napisać do ubezpieczyciela pismo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek1661348253 Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Ja bym przedstawił dokument zezłomowania z podaną ceną i dołączył pismo przewodnie. Ubezpieczyciel powinien dopłacić jako koszt udokumentowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi