pechowiec Opublikowano 20 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2010 mam grupowe ubezpieczenie w axa uszkodziłem prawą dłoń w wyniku czego mam sztywny palec serdeczny i częściowo wskazujący dużo rzeczy nie potrafie zrobić sam jak chociażby zawiązać sznurowadła musiałem zmienić prace bo jestem z zawodu rzeżnikem i nie dałbym rady pracować nożem (20 lat w zawodzie ) i axa dała mi 8% uszczerbku co wyszło 3200zł czy nie sądzicie że to za mało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egisa Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 Ubezpieczenia dobrowolne, to nie to samo co ubezpieczenie oc sprawcy wypadku. Pod uwagę brany jest tylko uszczerbek na zdrowiu bez zadośćuczynienia, rekompensaty. Można poczytać w warunkach umowy. W tabelach może Pan sprawdzić jaki procent przysługuje za dany uszczerbek na zdrowiu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi