piotr-pp1 Opublikowano 25 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 witam3 tygodnie temu uległem wypadkowi,upadłem na rozbitą szybę która wbiła mi się w nadgarstek,przecieła mi nerw pośrodkowy i dwa scięgna.Jestem po operacji .nie mam czucia w palcu wskazującym,srodkowym i kciuku,zginam palce do połowy. Prosze podzielcie sie informacjami, z góry dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ava80 Opublikowano 27 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 ale jakimi informacjami?ktoś cię popchnął? czy to było w pracy? przy czynnościach służbowych? z wiczy był BHPowiec i masz protokół z wypadku w pracy? wtedy możesz kierować sprawę do ZUS (choć powinien to robić pracodawca).Jeśli płacisz sobie jakieś dodatkowe ubezpieczenie to napisz jakie - niewiele wynika z Twojego postu poza uszkodzeniem.Jeśli chodzi o uszczerbek - sprawdź w tabeli procentowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi