halina82 Opublikowano 15 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Witam, Proszę o pomoc w kwestii niedotrzymania przez AXA DIRERCT terminu odpowiedzi na moje odwołanie od decyzji.W regulaminie jest zapis, że odwołanie od decyzji należy złożyć do Dyrektora AXA a ten ma 30 dni na odpowiedź. Dwa tygodnie temu minął ten termin a odpowiedzi nadal nie uzyskałam. Czy mogę na tej podstawie domniemywać uznanie przez AXA mojego odwołania? W jaki sposób mogę to "rozegrać"?. Pozdrawiam serdecznieHalina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek1661348253 Opublikowano 15 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Proponuję zadzwonić do AXA co się dzieje w temacie - jak by nie było to najlepsze rozwiązanie na ta chwilę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi