Skocz do zawartości
Forum Odszkodowania

Złamanie kosci Goleniowej prosze odpowiedzi

zenek123wp.pl
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

czesc wszystkim o tóz mam pytanie ale napisze w skrócie co i jak 15 miesiecy temu w kwietniu 2010 doznalem otwartego zlamania kosci goleniowej a kosc strzalkowa z przemieszczeniem tylko i tak najpierw mialem druty i metalową płyt e wstawioną ale rana sie nie goila i cieklo caly czas z niej 4 miesiace pozniej czyli we wrzesniu zdecydowano mi sie te druty wyjac i wstawiono noge w gips no i rany sie zagoily leczlecz trzeba bylo wyciąć okolo polcentymetrowy fragment kosci bo obumarł w kwietniu mialem przeszcep kosci w tym roku i wstawiono w gips noge a teraz tzn 19 lipca sciagnieto mi gips i tu jest moje pytanie jak mocniej stane na noge tzn prawie calym ciezarem to czuje lekki ból na tomiast jak chodze sobie czasem po domu o jednej kuli to nie czuje tego bólu tez mieliscie blekki ból w miejscu złamania swiezo po zdjeciu gipsu przy wiekszym obciążeniu ??sorry za błedy Z góry dziękuje

Pytanie raczej do lekarzy, a nie do prawników. Jednak wydaje się, że odczwalność bólu po złamaniu, a już w szczególności przy obciążeniu jest czymś naturalnym. Jeśli chodzi zaś o likwidację szkody to wszystko zależy od okoliczności wypadku.