marcinhs Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Jechałem służbowym autem jako pasażer doszło do zderzenia czołowego nie z naszej winy Wystąpiłem o odszkodowanie do ubezpieczyciela auta którym jechałem ponieważ na skutek wypadku doznałem złamania kończyny pobyt w szpitalu 30 dni leczenie operacyjne Do wniosku dołączyłem karte pobytuw szpitalu notatke policyjną,polise OC auta rachunki i inne W odpowiedzi otrzymałem pismo z prośbą o kopie dowodu rej.oraz karty leczenia szpitalnego To drugie potrafie zrozumieć ale kopia dowodu rejestracyjnego ??? Auto zostało wyzłomowane i gdzie teraz odzyskać ten dowód auto było w lizingu firma z drugiego końca polski ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 niech sobie benefia weźmie dowód z akt szkody komunikacyjnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinhs Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 No tak ale w piśmie skierowanym do mnie przez benefie przesłanie tej kopi jest uzależnione od dalszego toku sprawy związanego z odszkodowaniem z jej strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Proszę odpisać to co napisałem wcześniej oraz to, że pan nie ma tej kopii bo nie musi pan mieć. I niech nie tworzą trudności, bo skieruje pan sprawę do sądu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek1661348253 Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Ja bym przedstawił umowę/dokument zezłomowania i dołączył pismo przewodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi