admin Opublikowano 26 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 Odzyskaj podatek z Odzyskaj.info http://www.odzyskaj.info/zwrot-podatku/podatek.gif 5% Rabat dla użytkowników Odzyskaj.info Specjalnie dla naszych użytkowników, Zwrotpodatkow.pl oferuje zniżkę 5% w stosunku do swojego standardowego cennika.!Aby skorzystać ze zniżki, należy przesłać zgłoszenie przez poniższy link: Skorzystaj z 5% zniżki Zwrot Podatku Nasz serwis rozpoczął współpracę z jedną z największych firm zajmujących się w Polsce odzyskiwaniem podatku .Firma z którą współpracujemy odzyskuje dla swoich klientów podatki z * Anglii, Szkocji, Walii, Irlandii Północnej* Republiki Irlandii* Holandii* Niemiec* Stanów Zjednoczonych Zajmują się także uzyskiwaniem zasiłku rodzinnego dla osób pracujących w Niemczech.Dla klientów zatrudnionych w Niemczech firma oferuje również usługi takie jak: * konsultacje w zakresie prawa niemieckiego (rozwody, alimenty, uzyskanie obywatelstwa niemieckiego)* odzyskiwanie kart podatkowych, nielegalnie zagarniętych przez pracodawców,* pomoc w zakładaniu firm i prowadzeniu księgowości na terenie Niemiec (pozwolenia na pracę, legalizacja pobytu, ubezpieczenia chorobowe)* roszczenia urlopowe z niemieckiej kasy urlopowej "ULAG",* sprawy sądowe z zakresu polskiego i niemieckiego prawa pracy.* uzyskiwanie zasiłku rodzinnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian86 Opublikowano 5 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 hej! właśnie wysłałem swoje zgłoszenie! ciekaw jestem ile zapłacę, bo podatku miałem sporo do odzyskania:) fajnie że są takie firmy, jak ktoś z was korzystał z ich usług, piszcie, żebym wiedział czy dobrze trafiłemgorące pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stawczak Opublikowano 9 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 ja polecam firmę pologer, działają przede wszytskim na terenie polski zachodniej, Niemiec i Austrii. Mają dobre ceny a to jest akurat dla mnie najważniejsze:) ich strona to pologer z końcówką chyba pl, są w każdym bądź razie w googlach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbyszek K Opublikowano 4 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 A ja generalnie proponuję samemu poszukać sobie firmy, jest ich naprawdę wiele. Sam ogólnie polecam ubiegać się o zwrot podatku z zagranicy przez firmę bo tak naprawdę składasz tylko papiery a reszta Cię nie obchodzi ponieważ robią wszystko za Ciebie, a Twoje zadanie? czekasz cierpliwie na zwrot podatku. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi