Gość Guest Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Witam , mam 18 lat bez 3 tyg. Złamałem kostkę , skoczyłem i spadłem jakoś pechowo na kamień , byłem w szpitalu wszystko ładnie pięknie , zalożyli mi na 2 tyg. szynę i dziś byłem na kontroli i walneli mi nogę w gips . i mianowicie , czy mam szanse dostać odszkodowanie za złamanie ? Jeśli tak to jakie papiery i gdzie bym miał składać ? dziękuje za pomoc ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paruslex Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Witam,jeżeli byłeś ubezpieczony w szkole to możesz ubiegać się o odszkodowanie z tego ubezpieczenia, najlepiej zapytaj w sekretariacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Guest Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 no tak , jestem ubezpieczony , lecz czy to mi coś da skoro to w wakacje się stało ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkoda Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Theromanist wrote: no tak , jestem ubezpieczony , lecz czy to mi coś da skoro to w wakacje się stało ? Często ubezpieczenia szkolne są tak zawierane aby obejmowały również okres wakacji- przecież to jest okres w kórym młodzież szczególnie jest narażona na nieszczęśliwe wypadki. Proszę wobec tego zapytać w sekretariacie szkoły i zerknąć do Ogólnych Warunków Ubezpieczenia (OWU). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi