sezzoto Opublikowano 11 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2010 Witam. Mój syn był na SDMie 28.06-03.07. I mieli jakąś tam zabawe, biegali i ktoś uderzył go w nos [przez przypadek, nawet tego nie zauważył] Syn zlekceważył to, nikomu nie zgłosił, dopiero w domu wszystko się wyjaśniło. Był już w szpitalu na przestawienie nosa... Mam teraz te wszystkie papiery, prześwietlenia, zaświadczenia... Wyjazd był ubezpieczony. Czy mogę teraz zwracać się o odszkodowanie ? Są świadkowie... Tylko najgorsze, że nie zgłosił opiekunowi. Narazie też nie ma pokwitowania za wyjazd, ale można załatwić. Poradźcie... SDM to takie coś : sdm.info.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominika Opublikowano 19 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2010 Próbuj przeciez to nie kosztuje, a dzieciak jak to dzieciak - myślał że poboli i przestanie. Jak są świadkowie to śmiało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi