Hej
Kupiłem Ac Premium w liberty i autko zostało skradzione 🙁( Firma jest nowa i dość tania , mam teraz obawy co do wypłaty ubezpieczenia .Ma ktoś jakieś doświadczenia?
Założył flor12ek, 28 listopada 2007 · 372 wyświetlenia
Hej
Kupiłem Ac Premium w liberty i autko zostało skradzione 🙁( Firma jest nowa i dość tania , mam teraz obawy co do wypłaty ubezpieczenia .Ma ktoś jakieś doświadczenia?
No faktycznie Liberty Direct ostatnio mnóstwo kasy wydaje na marketing i reklamę ciekawe czy wraz z tymi wydatkami postarali się o odpowiedni standard likwidacji szkody . Opisuj na bieżąco jak tam to tam w tym Liberty Direct przebiega znam parę osób które się skusiły na niby "tanie" ubezpieczonko ale jeszcze żadna na szczęście nie miała okazji poznać sposobu wypłaty odszkodowania.
Pozdrawiam
suchyprzemek napisał(a):
Sprawdzałem w wielu towarzystwach i w Liberty Direct pakiet OC + AC wyszedł mi najtaniej. Do tego pełna wygoda bo auto Jeśli chodzi o odszkodaowanie to mam nadzieję, że nigdy nie będę musiał sprawdzać czy to dobra firma czy zła.
to po co się ubezpieczasz? czy to nie jest wyrzucanie pieniędzy? albo zakładasz, że ryzyko istnieje i ubezpieczasz się tam gdzie w razie czego możesz liczyć na odszkodowanie, choćby za wyższą składkę, albo wybierasz firmę najtańszą, masz w dowodzie papierek, którym w razie czego możesz się jedynie podetrzeć. To po co wogóle płacić? Nigdy tego nie zrozumiem. To tak jakbyś kupił przetrminowane żarcie dla psa za pół ceny i miał pretensje do sklepu, że teraz zdychasz z bólu, mimo, że do tej pory to jadłeś i nigdy Ci nic nie było.
tomtom napisał(a):
Ludzie kupują ubezpieczenie OC chcąc nie chcąc. To przecież obowiązek. Ale obowiązkiem nie jest już przepłacanie, dlatego wybierają np. Liberty Direct.
dziękujemy Ci za wyłożenie tematu, proponuję jednak na przyszłość wczytać się w posty, bo przedmiotem było AC