gocha2120 Posted October 24, 2011 Share Posted October 24, 2011 Jadąc w drodze do pracy samochodem miałem wypadek nie z mojej winy, jestem poszkodowany mam opłacona polise ac i oc jak mam ubiegac się o odszkodowanie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mariusz Posted October 24, 2011 Share Posted October 24, 2011 Prosze napisać informacje na temat Pana obrażeń. Szkode można likwidować na dwa sposoby albo z OC (preferowana droga) bądź z AC wszystko zależy od okoliczności zdarzenia... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gocha2120 Posted October 24, 2011 Author Share Posted October 24, 2011 P. Mariuszu mam złamane żebro i jestem ogólnie potłuczony. Jestem na zwolnieniu chorobowy narazie na 2 tygodnie dostałem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mariusz Posted October 25, 2011 Share Posted October 25, 2011 Jeżeli udział w zdarzeniu był z innym uczestnikiem ruchu i nie ma żadnych problemów ustaleniem sprawcy to likwidować szkodę z jego OC.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gocha2120 Posted October 26, 2011 Author Share Posted October 26, 2011 Prosze mi powiedziec ja mam odzyskac pieniązki z ac swojego ubezpieczenia czy z oc sprawcy wypadku jezeli chodzi o auto bo to całkowita kasacja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mariusz Posted October 26, 2011 Share Posted October 26, 2011 Proszę napisać jakiej wartości jest wycenione auto w polisie AC. Jeżeli chodzi o likwidację szkody to zgłasza się ją w wiekszości przypadków telefonicznie, czeka na rzeczoznawce podpisuje dokumenty i zgadza się bądź nie z wyceną w sumie to proste ale dużo nerwów kosztuje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miszka Posted November 16, 2011 Share Posted November 16, 2011 W TV byłoby lepiej zamówić reklamę, najlepiej ok 20-tej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marek1661348253 Posted November 17, 2011 Share Posted November 17, 2011 Ale SPAM - pewnie zaraz ban poleci. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts