jerzmag Opublikowano 20 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2010 Zaskarżyłem decyzje lekarza orzecznika ZUS, który uznał moje prawo do renty bez związku z wypadkiem / przez 13 latbyłem na rencie w zw. z wypadkiem przy pracy / i zaskarżenie dot. uznania niezdolności w zw. z wypadkiem.Efekt tego zaskarżenia ; BRAK PRAWA DO RENTY !!! Czy to jest zgodne z istotą zaskarżenia decyzji , czy jest to państwo w państwie, bo jeżeli zabójca odwoła się od wyroku, to w najgorszym wypadku sąd odwoławczy, może pozostawić jemu wcześniejszy wyrok, NIGDY NIE MOŻE go zmienić na jego niekorzyść - w przypadku ZUS jest to możliwe - ZWYKŁA ZEMSTA !Każdy mówi , że to niemożliwe, ale ja tego doświadczyłem na własnej skórze. Czy jest to zgodne z przepisami ZUS-owskimi ?Z góry serdeczne dzięki za informacje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur1 Opublikowano 21 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 ZUS może. Zalecam w pozwie umieścić odsetki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi