zgredek2223 Opublikowano 21 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 mam pytanie kiedy ścieliłem łóżko spadłem z niego i straciłem pamięć gdy się przebudziłem bolała mnie głowa. poszedłem leżeć a po 2 godzinach zwymiotowałem . Gdy pojechałem do szpitala okazało się ze mam pękniętą czaszkę potyliczną czy jakoś tam i krwiaka wsadzili mnie do S i pojechałem do Olsztyna na chirurgie tam okazało się jeszcze ze mam uszkodzony CUN (centralny układ nerwowy) zostałem tam 4 dnia po tygodniu miałem kontrole. Poszedłem do PZU zanieść papiery i mam pytanie po ilu dniach dostane odszkodowanie i ile??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominika Opublikowano 21 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 Ile to ciężko orzec.Kiedy? Teoretycznie wg prawa do 30 dni od daty złożenia wniosku. Przy założeniu, że zakończyłeś leczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moniakk023 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 niedawno uległam wypadkowi samochodowemu. przechodziłam na pasach i potrącił mnie samochód. sprawca przyznał się do winy. doznałam pęknięcia kości potylicznej i wstrząsu mózgu. ile może wynieść moje odszkodowanie. proszę o odpowiedź. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi