Jump to content
Forum Odszkodowania

wypadek na ogrodzie

mateuszek99715
 Share

Recommended Posts

Witam. Mam 17 lat i szukam odpowiedniej porady. Jestem ubiezpieczony ze szkoly. Na poczatku lipca wydarzyl mi sie bowiem wypadek . Podczas ladowania samochodu na lawete odpiela sie linka zabezpieczajaca i chcialem ponownie zaczepic i stracilem rownowage i spadlem . Doznalem urazu srodstopia . Pojechalem z rodzicami na pogotowie i na zdjeciu RTG i lekarz powiedzial ze mam calkowicie uszkodzone 3 kosci srodstopia i tylko operacyjnie potrafia mi zlozyc . Mialem operacje tego samego dnia. Zostaly zalozone mi 3 prety "K". Lekarz dodatkowo usztywnil mi gipsem na 6 tyg. Ostatnio bylem na wizycie i po 6 tyg lacznie od wypadku sciagnal gips i po ok. tygodniu wyciagna prety. Prawdopodobnie bede mial rehabilitacje. I do konca nie wiem kiedy ogolnie co i jak skladac o odszkodowanie . Jakie dokumenty mi beda potrzebne . I na jaka kwote odszkodowania moge otrzymac. Dziekuje z gory i czekam na porade :) . Pozdrawiam Mateusz/

Skorzystałem z usług firmy Euco. Profesjonalni ludzie, zajęli się moim problemem z odszkodowaniem od razu i pomogli mi je uzyskać od ubezpieczyciela:) Myślę, że można ich polecić i w Twojej sprawie:)

talic wrote:
Skorzystałem z usług firmy Euco. Profesjonalni ludzie, zajęli się moim problemem z odszkodowaniem od razu i pomogli mi je uzyskać od ubezpieczyciela:) Myślę, że można ich polecić i w Twojej sprawie:)
żeby dostać parę złotych z ubezpieczenia szkolnego nie trzeba zatrudniać żadnej firmy

musisz iść do sekretariatu szkoły i uzyskać nazwę ubezpieczyciela ,następnie składasz tam wniosek o odszkodowanie wraz z całą dokumentacją medyczną i czekasz na komisję