mateuszek99715 Posted August 9, 2010 Share Posted August 9, 2010 Witam. Mam 17 lat i szukam odpowiedniej porady. Jestem ubiezpieczony ze szkoly. Na poczatku lipca wydarzyl mi sie bowiem wypadek . Podczas ladowania samochodu na lawete odpiela sie linka zabezpieczajaca i chcialem ponownie zaczepic i stracilem rownowage i spadlem . Doznalem urazu srodstopia . Pojechalem z rodzicami na pogotowie i na zdjeciu RTG i lekarz powiedzial ze mam calkowicie uszkodzone 3 kosci srodstopia i tylko operacyjnie potrafia mi zlozyc . Mialem operacje tego samego dnia. Zostaly zalozone mi 3 prety "K". Lekarz dodatkowo usztywnil mi gipsem na 6 tyg. Ostatnio bylem na wizycie i po 6 tyg lacznie od wypadku sciagnal gips i po ok. tygodniu wyciagna prety. Prawdopodobnie bede mial rehabilitacje. I do konca nie wiem kiedy ogolnie co i jak skladac o odszkodowanie . Jakie dokumenty mi beda potrzebne . I na jaka kwote odszkodowania moge otrzymac. Dziekuje z gory i czekam na porade . Pozdrawiam Mateusz/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
talic Posted August 9, 2010 Share Posted August 9, 2010 Skorzystałem z usług firmy Euco. Profesjonalni ludzie, zajęli się moim problemem z odszkodowaniem od razu i pomogli mi je uzyskać od ubezpieczyciela:) Myślę, że można ich polecić i w Twojej sprawie:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fabianopulos Posted August 10, 2010 Share Posted August 10, 2010 talic wrote:Skorzystałem z usług firmy Euco. Profesjonalni ludzie, zajęli się moim problemem z odszkodowaniem od razu i pomogli mi je uzyskać od ubezpieczyciela:) Myślę, że można ich polecić i w Twojej sprawie:)żeby dostać parę złotych z ubezpieczenia szkolnego nie trzeba zatrudniać żadnej firmymusisz iść do sekretariatu szkoły i uzyskać nazwę ubezpieczyciela ,następnie składasz tam wniosek o odszkodowanie wraz z całą dokumentacją medyczną i czekasz na komisję Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts