wirma Opublikowano 4 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 szukam jakiegoś dobrego ubezpieczania AC w dobrej cenie ale to nie jest najważniejsze akurat niech to będzie w końcu pewne z małą ilością tych wszystkich wyłączeń tak żebym miał pewność że po ewentualnej szkodzie odpowiednia kaska wpłynie na moje konto jakieś propozycję ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariano Opublikowano 8 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2007 polecam Allianz, raczej dobrze załatwiają sprawy:) a co do samej umowy, czytać, czytać, czytać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ubezpieczenia online.pl Sp Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 Allianz jest bardzo dobrym ubezpieczeniem jeśli chodzi o jakość względem ceny. Drogim ubezpieczeniem jest PZU, jednak równie dobrym dla kierowców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ubezpieczenia_oc Opublikowano 4 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2009 Czy PZU jest drogie tu bym się kłócił ponieważ firma od pewnego czasu zmieniła politykę wobec klienta a co za tym idzie cena tez dużo spadła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karoolina Opublikowano 3 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2010 Ja polecam zgłosić się do ubezpieczyciela który jest gdzieś zrzeszony. Ja korzystam z usług pana który współpracuje z Grupą Centrum Ubezpieczeń i jestem bardzo zadowolona. Chodzi o to, że normalnie taki agent nie ma możliwości wybierania z pośród tylu ofert OC, a osoba współpracująca z GCU ma do dyspozycji wiele towarzystw ubezpieczeniowych i może dopasować ofertę najlepiej jak się da. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr.kuszetka Opublikowano 17 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 Wybór AC i jego cena zależy od wielu czynników - np. miejsca zamieszkania, wieku, rodzaju samochodu itd. Warto zapoznać się z ofertami w Internecie, a później porównać oferty bezpośrednio u agentów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi