sidor Posted August 12, 2010 Share Posted August 12, 2010 Witamw czerwcu wracajac z pracy samochodem ja bylem pasazerem wjechalismy w drzewomialem pasy zapiete jednak peklo jelito cieknie i mialem operacje (kierowcy nic sie nie stalo)teraz minelo 2 mc i sie skonczylo l4 bo juz mialem dosc gnicia w domukierowca mial ubezpieczenia nwmam wypisz od lekarza ze leczenie ukonczonewiec co teraz powinnienem z tym zrobic do kogo uderzyc o odszkodowanie oraz tak na oko ile mi sie mniej wiecej nalezy4dni w szpitalu z operacja performacji jelita cienkiegoi 2 miesiace zwolnienia lekarskiegowiec ile moge sie domagac pieniedzy a no i mialem wypite jedno piwo w samochodzie co nie zmienia faktu ze ja nie kierowalem oraz mialem pasy zapiete ktore tak mi brzuch scisnely ze jelita pekly... ciekawe czy malysza bym pobil gdyby nie pasy mam karte informacyjna leczenia spitalnego oraz zaswiadczenie lekarskie o ukonczeniu leczenia Link to comment Share on other sites More sharing options...
MadryPoSzkodzie Posted August 18, 2010 Share Posted August 18, 2010 Wiedzieć więcej, to móc więcej. Nie będę namawiał do studiowania prawa cywilnego, ale wartościowa książka będzie jak najbardziej na miejscu. Mam na myśli ''Odszkodowanie i zadośćuczynienie. Jak samodzielnie korzystać z praw pokrzywdzonego w wypadku komunikacyjnym? Sam zgłoś szkodę z oc posiadaczy pojazdów.'' Trzeba zadbać o kilka podstawowych spraw, żeby 'gnicie w domu' zostało wynagrodzone odpowiednia rekompensatą z polisy oc samochodu, przy którym nnw jest tylko skromną premią. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now