qbas Opublikowano 11 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 Witam.Chciałbym zasięgnąc porady w następującej sprawie. Miałem złamane 3 kości śródstopia (II,III,IV),w tym dwie z przemieszczeniem. Mój ubezpieczyciel orzekł 6% uszczerbku na zdrowiu. Moim zdaniem jest to trochę za mało. We wszelkich tabelach jakie czytałem złamanie 3-ech kości sródstopia jest określane na co najmniej 10%. Czy jest sens się odwoływac od tej decyzji? Jakie mam szanse powodzenia jeżeli napiszę do ubezpieczyciela odwołanie?Z góry dziękuję za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Campter.pl Opublikowano 12 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 Zawsze jest sens odwoływać się od decyzji, ale szanse powodzenia zależą wyłącznie od dobrej argumentacji. Z doświadczenia firmy Campter wiem, że po odwołaniach odszkodowanie zwykle wzrasta o blisko 30%, a czasem nawet o połowę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi