Jump to content
Forum Odszkodowania

odszkodowanie od ZUS-u

pk0
 Share

Recommended Posts

Witam! Mam dość duży problem związany ze swoja niemiłą przygodą, a mianowicie: wracałem sobie w nocy poboczem nieoświetlonej drogi. Nagle zostałem potrącony przez samochód, którego nie zdołałem rozpoznać, gdyż upadając na drogę głową doznałem wstrząśnienia mózgu. Ubezpieczony jestem w ZUS-ie, lecz przez tę wydaje się "potrzebną biurokrację" czekam już 3 tygodnie na jakieś odszkodowanie. Co dalej zrobić?

Osobiście mogę Ci doradzić skorzystanie z pomocy firmy odszkodowawczej Euco. Gdy ubiegałem się o odszkodowanie od swojego ubezpieczyciela, oni mi pomogli je zdobyć:)

pk0 wrote:
Witam! Mam dość duży problem związany ze swoja niemiłą przygodą, a mianowicie: wracałem sobie w nocy poboczem nieoświetlonej drogi. Nagle zostałem potrącony przez samochód, którego nie zdołałem rozpoznać, gdyż upadając na drogę głową doznałem wstrząśnienia mózgu. Ubezpieczony jestem w ZUS-ie, lecz przez tę wydaje się "potrzebną biurokrację" czekam już 3 tygodnie na jakieś odszkodowanie. Co dalej zrobić?
a co ma ZUS wspólnego z odszkodowaniem za wypadek na drodze?
gdy sprawca jest nieznany odszkodowanie należy się z Ubezpieczeniowego Funduszu Gwarancyjnego
http://www.ufg.pl/kontakt.jspx?mid=4&mitemid=4

talic wrote:

Osobiście mogę Ci doradzić skorzystanie z pomocy firmy odszkodowawczej Euco. Gdy ubiegałem się o odszkodowanie od swojego ubezpieczyciela, oni mi pomogli je zdobyć:)

jaką prowizje pobiera ta bardzo ostatnio reklamowana "firma"

MADZIAROSA wrote:

pracuję w e...

Super :) Może w takim razie udzielisz fachowej odpowiedzi na zadane pytania, czy agenci - naganiacze nie mają aż takich kompetencji :)

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...