Karolex_2004 Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Witam jakiś czas temu miałem szkodę parkingową w której byłem osobą poszkodowaną. Przez 1,5 miesiąca TU HDI ustalało czy pan który wjechał mi w tył auta był u nich ubezpieczony czy nie, bo z rozmowy telefonicznej z TU HDI tłumaczyli że sprawca wypowiedział umowę z nimi. Tydzień temu zadzwoniłem do HDI zapytać jak sprawa wygląda to pan odpowiedział żebym zadzwonił za tydzień i wtedy postanowią czy wypłacają odszkodowanie czy oddają sprawę do FG! Dzisiaj zaglądam na konto a tu przelew z HDI i moje pytanie jest następujące czy mogę się teraz odwołać po tym jak przelali mi pieniądze bo kwota przez nich przelana nie starczy mi na naprawę auta i jest bardzo zaniżona! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ubz_grzegorz Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 oczywiście, że może Pan odwołać się od decyzji. Oprócz wpłaty na konto powinien Pan dostać pisemną decyzję, ale nie trzeba na to czekać. Od razu można zakwestionować wycenę HDI. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karolex_2004 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 dziekuję bardzo za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi