szkot Opublikowano 4 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 chyba pomylilem dział jeszcze raz zadam:witam goroco z zimnego ale jakże piknego edynburga:)niestety przyszlo mi pisac w niesprzyjajacych dla mnie warunkachmialem miesiac temu wypadek, a teraz siedze w domu caly czas i sie leczedo polski nie wracam, bo i po co?wypadek mialem w czasie pracy. kolega przejechał mi katowka , taka obrotowa po kolanie, poprostu mu zjechało z rury, zdarza sie, przecial sciegna, paskudna sprawachcialem zapytac jak tu dostac za to fajna kase?bo wiem ze jest troche kancelarii co sie tym zajmuja?pomozciepozdrosory za brak znakow polskich, ale tutaj nie mam:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wypadekanglia.pl Opublikowano 6 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2007 Witam,w tego typu przypadkach jak wypadki w pracy aby uzyskać odszkodowanie należy udowodnić zaniedbania pracodawcy. Jeżeli wypadek miał miejsce nie z Twojej winy masz sporą szansę na uzyskanie odszkodowania. W jakiej wysokości zostanie ono wypłacone zależy od charakteru obrażeń. W skład odszkodowania wchodzić będą również utracone dochody z pracy.Czy według Twojej oceny sprzęt był sprawny? Czy mogły zajść inne okoliczności wskazujące na zaniedbania i nieprzestrzeganie zasad Health & Safety Executive?napisz coś więcej na temat samego wypadku.serdecznie pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkot Opublikowano 7 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2007 dzieki za odpowiedz:)co do sprzetu, lepiej nie mowic! oszczedzaja bez przerwy na ostrzach, tarczach do tych katowek! nie mowie o tym ze kumpel ani ja nigdy nie mielismy okularow! ale boje sie troche..wypadek zostal odnotowany, ja teraz sie lecze, nadal jestem na zwolnieniu?mam szanse na odszkodowania?prosze o szybka odpowiedz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wypadekanglia.pl Opublikowano 7 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2007 witam,przepraszam za zwłokęz tego co piszesz już można wywnioskować pewne zaniedbania ze strony pracodawcy. Pytanie podstawowe: Czy brak okularów mógł mieć wpływ na wypadek. To należałoby udowodnić. Proponuje kontakt z naszą infolinią, zebranie większej ilości informacji rozwieje nasze wątpliwości.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi