johnnyslawo Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 moje pytanie brzmi, czy ''TU'' dzielą się w jakiś sposób lub przekazują informacje między sobą? tzn. odnośnie wielkości zniżek bądź zdarzeń drogowych dokonanych przez swoich klientów?Z góry dzięki za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek1661348253 Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Nic mi o tym nie wiadomo. Raczej nie będzie nic takiego. Dlaczego tak myślę? Ponieważ TU podbierałyby sobie klientów. Odnośnie szkód miał powstać taki projekt ze wspólną bazą danych, ale spalił na panewce. Jedynie jak jest jakieś podejrzenie, że Poszkodowany brał już odszkodowanie w innym TU idzie zapytanie do innych czy taki a taki osobnik nie zgłaszał szkody celem wyeliminowania tzw. "wałkarzy". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edekkm Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 witam wszystkich chciałem sie was troche poradzić miałem ostatnio kolizje samochodowa na rodzie .Przyjechała policja stwierdzajac ze to nie była moja wina lecz zostałem ukarany mandatem za niedostosowanie sie do znaków poziomych nastepnego dnia pojechałem na policje odebrałem notatke policyjna i pojechałem do ubezpieczalni tuw wypełniłem wszystkie dokumenty i czekalem na zeczoznawce oczywiscie przyjechał porobił zdjecia i tak dalej . wyceniono mi szkode na 2700 zł lecz powiedziano mi ze dostane tylko połowe tego co wycenili gdzysz przyczyniłem sie do kolizji . moje pyttanie jest takie czy ubezpieczalna moze mi wypłacic połowe mniej jezeli w notace policyjnej maja czarno na białym ze nie byłem sprawca ale tez dostałem mandat czy ubezpieczania ma wogule takie pawo bo teraz na to wychodzi ze ubezpieczalnia zrobiła wspówine i dostane tylko połowe tego co wycenili za szkode dodam tylko jeszcze ze to ubezpieczalnia TUW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi