le3o Posted September 9, 2011 Share Posted September 9, 2011 Witam zwichnąłem kostkę w drodze do pracy. Aktualnie jestem na stażu, a tak to jestem zarejestrowany w Urzędzie Pracy jako bezrobotny. Moje pytanie brzmi czy są jakiekolwiek szanse na odszkodowanie, czy warto w ogóle się o nie starać ?Z góry dzięki za odpowiedź Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
behapowka Posted September 9, 2011 Share Posted September 9, 2011 Jeśli masz ubezpieczenie NW to pewnie tak, bo ZUS za wypadki w drodze do pracy i z pracy do domu odszkodowan nie wypłaca. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
szkoda Posted September 9, 2011 Share Posted September 9, 2011 le3o wrote:Witam zwichnąłem kostkę w drodze do pracy. Aktualnie jestem na stażu, a tak to jestem zarejestrowany w Urzędzie Pracy jako bezrobotny. Moje pytanie brzmi czy są jakiekolwiek szanse na odszkodowanie, czy warto w ogóle się o nie starać ?Z góry dzięki za odpowiedźZawsze warto próbować. Można likwidować szkodę z ubezpieczeń dobrowolnych NNW grupowych i indywidualnych. Odszkodowanie z ubezpieczenia NNW wylicza się jako iloczyn trwałego uszczerbku na zdrowiu i sumy ubezpieczenia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts