powypadkowa Opublikowano 1 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 W zeszłym roku miałam wypadek w pracy (uszkodzone kolano), leczenie trwa do dziś. Ubiegam się o świadczenie rehabilitacyjne za okres od stycznia do sierpnia. Na rozprawie w sądzie pracy (bo tak już trafiła sprawa) dostałam kolejną odmowę mimo, iż od wypadku przeszłam już dwie operacje. Dolegliwości kolana w dalszym ciągu są dosyć uciążliwe, ale ponieważ przez uraz i brak jakichkolwiek dochodów tonę w długach. Mam pytanie: czy jeśli ubiegam się o świadczenie od stycznia do sierpnia to (mimo, iż kolano nadal boli), mogę poprosić lekarza prowadzącego o zakończenie leczenia i zacząć ubiegać się o jakiekolwiek odszkodowania, a w międzyczasie dalej starać się o to zaległe świadczenie? Czy może po zakończeniu leczenia nie mam już prawa do starania się o świadczenie rehabilitacyjne za okres od stycznia do sierpnia tego roku? Bardzo proszę o szybka odpowiedź, gdyż zależy mi bardzo na czasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
powypadkowa Opublikowano 4 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 Czy ktokolwiek może mi pomóc?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi