ola91 Posted October 2, 2010 Share Posted October 2, 2010 Witam! Miałam kolizje drogową byłam sprawcą wypadku i zgubiłam dokument który otrzymałam od policji, w konsekwencji tego nie mogę wypełnić oświadczenia od firmy ubezpieczeń z powodu braku danych. Drugą kopię otrzymał poszkodowany i 3 miała policja. Nie wiem czy mam iść do PZU, czy szukać tego dokumentu na policji (lecz nawet nie wiem który to oddział policji) lub iść do poszkodowanego który możliwe ze jest jeszcze posiadaczem tej kopii.Proszę o pilną pomoc ponieważ dzisiaj chcialabym to zalatwić. Z góry dziękuje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ava80 Posted October 3, 2010 Share Posted October 3, 2010 Jeśli policja - to jest rejonizacja. To raz.Na dowolnej komendzie powinni Pani odpowiedzieć która jednostka przysłała wóz i tam szukać notatki. Jako poszkodowana z własnego doświadczenia mogę powiedzieć, że gdyby pojawił się u mnie sprawca kilka dni po wypadku i szukał kartki, która powinien mieć - nie byłabym zachwycona.. żeby nie powiedzieć dobitniej.. Po kopie dokumentów zawsze startujemy do źródła. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ola91 Posted October 4, 2010 Author Share Posted October 4, 2010 Byłam dzisiaj na policji i bez problemu dostała kopię Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ava80 Posted October 6, 2010 Share Posted October 6, 2010 ola91 wrote:Byłam dzisiaj na policji i bez problemu dostała kopię gratulujemy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts